productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Giyim Etiketleri DIY zanaat hediye Kraft kağıt Etiketleri Şükran Günü için Noel için düğün için

  • ₺121.93
  • ₺243.87
Beden seçiniz
Renk seç
Miktar
Sepete ekleİstek Listesi

Özellik: 1. Hediye Etiketleri: Etiketler, kalemlere, kurşun kalemlere ve işaretleyicilere nüfuz etmeden yüksek kaliteli kraft kağıt kartlardan yapılmıştır.Jüt sicim doğal malzemelerden yapılmıştır, kimyasal kokusu yoktur ve çevre dostudur. friendly.It doğal olarak sağlam ve dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür.

2. Etiket Kenevir İpi Seti: Hediye etiketleri jüt kenevir ipi ile mükemmel uyum sağlar, böylece tarzınız için en iyi ipi bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmez.

3. Sağlam Kraft Etiketleri: Bu boş etiketler orta derecede kalın ve sağlamdır, bu da onları harika bir hediye yardımı ve işçiliği aracı haline getirir.

4. Nostaljik Stil: Harika DIY hediyeler ve el sanatları yapabilirsiniz ve nostaljik asılı etiket stili hediyelerinizi veya el sanatlarınızı daha güzel hale getirebilir.

5. Çok amaçlı: Bu kraft kağıt etiketleri fiyat etiketleri, hediye etiketleri, giyim etiketleri, düğün isim etiketleri, öğrenci kelime kartları, yer imi etiketleri, kek tutucular, dilek ağaçları, öğrenci kelime kartları, kartvizitler, mesaj kartları, teşekkür kartları, aşk kalpleri Notları, bagaj etiketleri, şükran günü kartları, mükemmel noel, cadılar bayramı, düğünler, nişanlar, bebek duşları ve sergiler için veya ofis ev partileri ve daha fazlası için fikirlerinize göre DIY.

Belirleme:

Öğe Türü: Giyim Etiketleri

Ürün Malzemesi: Jüt, Kraft Kağıt

Ürün Kullanımı: Hediye Etiketleri, Fiyat Etiketleri, Zanaat Etiketleri

Ürün Boyutu: Yaklaşık.5x9 cm / 2 x 3.5 inç

Paket Listesi:

100 x Etiketler

1 x Rulo Kenevir Halat

Marka Adı TOPINCN
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı TOPINCN
Kaynak Anakara Çin

İnceleme Yaz